به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com محمود نیلی احمدآبادی در مراسم افتتاح دانشکده جدید مهندسی مکانیک دانشگاه تهران اظهار داشت: برنامه داریم در این دانشگاه شورای معماری راهاندازی کنیم تا تمامی ساختمان های دانشگاه متناسب با فضای فرهنگی و استانداردها طراحی و ساخته شوند.
وی با بیان اینکه ساختمان برخی از مراکز آموزشی کشور متناسب با اصول ساخته نشده است، افزود: این ساختمانها مشکلات زیادی را به همراه دارند که برای رفع این مشکلات باید هزینه های زیادی پرداخت شود.
رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: یکی از دلایلی که موجب توقف پذیرش دانشجو در پردیس ارس دانشگاه تهران شده است، مربوط به فضای فیزیکی بود زیرا فضای فیزیکی این پردیس در شأن دانشگاه تهران و دانشجویان این دانشگاه نبود.
نیلی احمدآبادی خاطرنشان کرد: پردیس البرز این دانشگاه را نیز به تهران منتقل کردیم زیرا ساختمان این پردیس نیز مناسب تحصیل دانشجویان دانشگاه تهران نبود.
وی اضافه کرد: برنامه داریم تا متناسب با ساختمان های قدیمی موجود در دانشگاه و بر اساس استانداردهای موجود، ساختمان های جدید در دانشگاه تهران راه اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه ها موجب توسعه پایدار کشورها می شوند، اظهار کرد: باید برنامه ریزی کنیم تا مراکز آموزشی و دانشگاه های کشور مجهز به امکانات و حداقل های استانداردی شوند. این در حالی است که ۲۰ تا ۲۵ درصد منابع مالی دانشگاههای بزرگ جهان توسط خیرین تامین می شود.
نیلی احمدآبادی تاکید کرد: منابع مالی دولت محدود است بنابراین ما باید به سمت مشارکت خیرین در آموزش عالی حرکت کنیم.
تماس با ما 






هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!
برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید