بودجه سال آینده دانشگاه ها براساس رتبه بندی جدید داده می شود - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 26 آبان 1394 💬 نظر بدهید
علی خاکی صدیق

بودجه سال آینده دانشگاه ها براساس رتبه بندی جدید داده می شود

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: وزارت علوم از سال آینده دانشگاه های کشور را رتبه بندی می کند که بودجه، اختیارات و امکانات بر اساس نتایج این رتبه بندی به دانشگاه ها ارائه می شود.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com علی خاکی صدیق در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر یکی از مهمترین اولویت های این دانشگاه را موضوع ارتقا رتبه در سطح ملی و بین المللی عنوان کرد.

وی افزود: جایگاه و رتبه بین المللی دانشگاه ها یکی از شاخص های مهم در حوزه روابط بین المللی و ارتباط با دیگر دانشگاه های جهان بشمار می رود.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر بیان کرد: ارزیابی جایگاه دانشگاه در مقایسه با دانشگاه های خوب دنیا و رفع ضعف ها و معایب، جذب دانشجویان خارجی، جذب همکاری های آموزشی و پژوهشی بین المللی و افزایش ضریب نفوذ دانشگاه را از مزایای ارتقا رتبه بین المللی دانشگاه ها عنوان کرد.

خاکی صدیق گفت: از سال آینده وزارت علوم دانشگاه های داخل کشور را رتبه بندی خواهد کرد و ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا جزو دانشگاه های برتر کشور قرار گیریم چراکه بودجه، اختیارات و امکانات بر اساس این رتبه بندی ارائه می شود

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر