


مراکز دانشگاه پیام نور تغییر کاربردی می دهند
ایسنا نوشت: رییس دانشگاه پیام نور از موافقت وزارت علوم با تغییر کاربری مراکز این دانشگاه خبر داد و تاکید کرد: بحث ادغام و تجمیع مراکز دانشگاه پیام نور مطرح نیست.
به گزارش سایت پی ان یو نیوز علی اصغر رستمی ابوسعیدی در گفتو گو با ایسنا با تاکید بر اینکه بحث ادغام و تجمیع مراکز دانشگاه پیام نور مطرح نیست افزود:چنانچه تعداد دانشجو در مراکز دانشگاه پیام نور بسیار کم باشد، ماموریت مرکز مذکور تغییر خواهد یافت.
وی با بیان اینکه امسال وضعیت جذب و پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور نسبت به سال گذشته مطلوبتر است،گفت: باید نتیجه نهایی کنکور اعلام و ثبتنامها انجام شود تا آمار دقیقی از ورود دانشجویان به دانشگاه پیام نور به دست بیاید و چنانچه دانشجویان مورد نیاز یک مرکز تامین نشد، ممکن است مرکز مذکور از یک مرکز آموزشی به پژوهشگاه، مرکز رشد و نوآوری،مرکز مشاوره و…. تبدیل شود.
رییس دانشگاه پیام نور به این سوال که آیا وزارت علوم با تغییر ماموریت مراکز این دانشگاه موافق است، پاسخ داد:وزارت علوم مخالفتی با این موضوع ندارد زیرا این اتفاق داخل مجموعه دانشگاه پیام نور رخ میدهد.
قبل از ورود به دانشگاه پیام نور باید بدانید
ورودی جدید به دانشگاه پیام نور باید بدانند
دانلود لیست منابع و ارائه دروس پیام نور ترم بهمن 99 کلیک کنید

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به PnuNews.com می باشد و استفاده از مطالب با ذکر نام منبع بلامانع است .
برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید