اعلام نتایج بازنگری رشته‌ ها تا پایان شهریور/ تغییرات از سال آینده - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 2 مرداد 1394 💬 نظر بدهید
مجتبی شریعتی نیاسر

اعلام نتایج بازنگری رشته‌ ها تا پایان شهریور/ تغییرات از سال آینده

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری امسال تغییری نداشتیم تغییرات بعد از بازنگری رشته های دانشگاهی و برای سال آینده اعلام می شود.

 

به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با مهر درباره تغییراتی مانند حذف رشته و ظرفیت پذیرش در کنکور امسال گفت: تغییرات مربوط به رشته های دانشگاهی هنوز مشخص نیست زیرا بازنگری ها درحال انجام است و تعیین تغییرات بعد از نتایج بازنگری ها مشخص می شود.

وی با بیان اینکه در دفترچه آزمون سراسری امسال تغییری نداشتیم، تصریح کرد: برای دفترچه امسال همه موارد از قبل تعیین شده بود، بنابراین تغییر جدیدی ایجاد نشد.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: اعمال تغییرات بر رشته های دانشگاهی منوط به نتایج بازنگری است که پیش بینی می کنیم تا پایان شهریورماه نتایج آن مشخص شود.

کاهش ۲ درصدی ظرفیت در برخی زیر نظام های آموزشی

شریعتی نیاسر با بیان اینکه ظرفیت های پذیرش دانشجو برای آزمون سراسری امسال تغییرات چندانی نداشته است، افزود: در برخی از زیر نظام های آموزشی کاهش ظرفیت داشتیم که این کاهش خیلی محسوس نیست.

وی تاکید کرد: کاهش ظرفیت در برخی از زیرنظام ها تنها ۲ تا ۳ درصد است که این میزان کاهش قابل توجه نیست

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر