


میزان شهریه دورههای دانشگاه آزاد/ واحدهای پزشکی زیانده شدند
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: افزایش شهریه در گروه ها و رشته ها متفاوت نیست و تنها مقاطع مختلف در پایه شهریه باهم تفاوت دارند.
به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com مجتبی علوی فاضل در گفتگو با مهر در پاسخ به این سوال که آیا میزان افزایش شهریه در گروه ها و رشته ها متفاوت است، گفت: افزایش شهریه در گروه ها و رشته ها متفاوت نیست، طبق مصوبه هیات امنای مرکزی شهریه متغیر دانشجویان فعلی دانشگاه ۱۵ درصد افزایش دارد و شهریه ثابت آنها تغییری نکرده، اما برای دانشجویان ورودی مهر ۱۳۹۴ هم شهریه ثابت و هم شهریه متغییر ۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: رشته ها و گروه های مختلف دارای تفاوت پایه شهریه هستند، بعنوان مثال شهریه دوره کارشناسی در هر ترم حدود یک میلیون تومان، کاردانی بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و در مقطع دکترا نیز ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در هر ترم است که متناسب با رشته و واحد های عملی این میزان تا حدودی متفاوت است.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در خصوص شهریه رشته های پزشکی گفت: شهریه واحد های پزشکی دانشگاه آزاد از دانشگاه های خودگردان وزارت بهداشت بسیار کمتر و حدود ۵ میلیون تومان است در صورتی که در دانشگاه های وزارت بهداشت حدود ۷ میلیون تومان است.
وی اظهار داشت: به همین دلیل واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد زیان ده هستند و نمی توانند هزینه های خود را تامین کنند، لذا دانشگاه به شدت در این زمینه مشکل دارد و هیچگونه کمکی از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه آزاد صورت نمی گیرد.
علوی فاضل گفت: بیمارستان های دانشگاه آزاد و رشته های پزشکی آن به دلیل بالا بودن هزینه ها و پایین بودن ظرفیت و شهریه در حال ضرر دادن هستند.
وی افزود: صرفه جویی در هزینه ها، مشارکت در طرح های دانش بنیان از جمله برنامه هایی است که برای واحدهای پزشکی داریم ولی باز هم جبران کننده این زیان ها نیست
قبل از ورود به دانشگاه پیام نور باید بدانید
ورودی جدید به دانشگاه پیام نور باید بدانند
دانلود لیست منابع و ارائه دروس پیام نور ترم بهمن 99 کلیک کنید

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید
کلیه حقوق این سایت ، متعلق به PnuNews.com می باشد و استفاده از مطالب با ذکر نام منبع بلامانع است .
باسلام.درکنکورسراسری رتبم 42هزار و علاقه به رشته داروسازی دارم .درتکمیل ظرفیت جدید که زده شده می تونم دررشته داروسازی شرکت کنم ؟ممنون
سلام دوست عزیز. رتبه ت 42000 نه، 4000 هم باشه داروسازی نمیگیره. بشین دوباره بخون سال بعد ایشاللا.
سلام ببخشید هزینه ی مازاد خودگردان دانشگاه ازاد مث همون پردیس دولتیه لطفا جواب بدید
سلام من رتبه م در کنکور ۹۰۰۰ هستش و منطقه سه به نظرتون پزشکی ازاد قبول میشم.؟؟؟؟؟ممنون
سلام برای رشته داروسازی در دانشگاه آزاد رتبه مون باید بین چند تا چند باشه؟ و در مورد هزینه هاش بیشتر توضیح بدین لطفا
سلام خسته نباشید .برای قبولی در رشته پزشکی دانشگاه آزاد حداقل رتبه معمولا چنده ؟