مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 2 شهریور 1394 💬 نظر بدهید
مدیر نظارت کهگیلویه و بویراحمد

مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد

مراسم تودیع و معارفه مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

 

سید علی سراج، رئیس دانشگاه پیام نور استان «امید مسعودی فر» به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد.

 سراج در مراسم معارفه مدیر جدید گفت: کار نظارت و ارزیابی در دانشگاه بسیار مهم و حساس است و امیدوارم آقای مسعودی فر در این مسئولیت موفق باشد.

سراج بیان داشت: آقای فرخی که امروز این مسئولیت را واگذار می کند فردی با سابقه کار در همه عرصه های دانشگاه و تجربه های مدیریتی مختلف است که در دوران مسئولیتش در این سمت خدمات خوبی را ارائه داد.

در پایان این مراسم از خدمات آقای فرخی تقدیر و آقای مسعود فر به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان منصوب شد.

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر