به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com مجید سرسنگی در گفتگو با مهر گفت: در گذشته جشنواره اختصاصی برای نشریات دانشجویی دانشگاه تهران نداشتیم که امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته و نخستین جشنواره نشریات دانشجویی در این دانشگاه برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: نشریات برگزیده در این جشنواره طی مراسمی معرفی و تقدیر می شوند و مورد حمایت مادی و معنوی قرار خواهند گرفت.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران تاکید کرد: رویکرد ما توسعه نشریات دانشجویی و فضای گفتمان است و در این راستا برنامه های مختلفی از جمله آموزش اعضای تحریره نشریات دانشجویی در دستور کار است.
سرسنگی بیان کرد: برنامه داریم دوره های تخصصی و ویراستاری، صفحه بندی و تولید اخبار را برای اعضای تحریره نشریات دانشجویی برگزار کنیم تا نشریات دانشجویی این دانشگاه با سطح کیفی مطلوبی منتشر شود.
وی گفت: همچنین برنامه داریم دوره های بازدید از خبرگزاری ها و مطبوعات مختلف را برای اعضای نشریات دانشجویی برگزار کنیم تا این افراد از نزدیک با فضای رسانه ای کشور آشنا شوند.
تماس با ما 











10 آبان 1394





برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید