ظرفیت ۵ هزار نفری پذیرش در کارشناسی ارشد گروه پزشکی - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 6 تیر 1395 💬 نظر بدهید
دکتری پزشکی

ظرفیت ۵ هزار نفری پذیرش در کارشناسی ارشد گروه پزشکی

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی روز ۸ تیرماه منتشر می شود و حدود ۵ هزار نفر در رشته های علوم پزشکی پذیرفته می شوند. انتخاب رشته این آزمون در روزهای ۸ تا ۱۱ تیرماه است.


به گزارش سایت پی ان یو نیوز از مجموع ۷۲ هزار و ۹۸۹ نفر شرکت کننده در ۷۴ رشته علوم پزشکی و ۵ رشته داروسازی حدود ۵۳ هزار نفر یعنی حدود ۷۳ درصد از شرکت کنندگان زن و بیش از ۱۹ هزار نفر مرد بودند.

بر اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ نفر در رشته های علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد، دانشگاه شاهد، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه های وابسته به نیروهای مسلح در دو نوع دولتی و پرداخت در ۷۴ رشته پذیرفته می شوند.

همچنین ظرفیت ۵ رشته داروسازی ۱۳۹ نفر اعلام شده است.

سهمیه های نیروهای مسلح ویژه کارکنان و مستخدمان این دستگاهها نیز به صورت جداگانه اعلام شده است.

داوطلبان استعداد های درخشان با آزمون و بدون آزمون نیز در سهمیه استعداد درخشان و بر اساس ضوابط پذیرفته خواهند شد.

آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ماه جاری در ۷۷ رشته و ۵۶ مجموعه رشته برگزار شد

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر