به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com آیین نامه جدید ارتقاء اعضای هیات علمی به دانشگاهها ابلاغ شد. این آیین نامه نسبت به آیین نامه قبلی، تغییراتی داشته که از اهم آن می توان به خارج شدن ماده فرهنگی از حالت وتویی در آیین نامه جدید اشاره کرد. پیش از این ماده فرهنگی برای ارتقا سایر فعالیتهای پژوهشی و آموزشی را تحت الشعاع قرار می داد.
در آیین نامه جدید اعضای هیات علمی فعالیت فرهنگی انجام داده و بابت آن امتیاز فرهنگی اخذ می کنند و دیگر فعالیت های آنان نیز بررسی می شود ولی در آیین نامه قبلی ارتقاء، اعضای هیات علمی باید ۱۰ امتیاز فرهنگی را کسب می کردند تا مابقی فعالیت های اعضاء در بخش های مختلف برای ارتقاء بررسی می شد.
آیین نامه جدید، از نظر علمی پژوهشی اهمیت بیشتری نسبت به آیین نامه قبلی پیدا کرده و اعضای هیات علمی باید تعداد مقالات و فعالیت پژوهشی بیشتری انجام دهند تا بتوانند ارتقاء بگیرند.
همچنین در این آیین نامه به جای ماده فرهنگی، اجرای طرح های پژوهشی جنبه وتویی دارد اعضای هیات علمی برای ارتقاء باید چند طرح پژوهشی اجرا کرده باشند.
دکتر محمد فرهادی وزیرعلوم نیز در حاشیه مراسم تقدیر از اساتید نمونه کشوری در دانشگاه علامه طباطبایی درخصوص آیین نامه جدید ارتقاء گفت: کلیه فعالیتهای علمی، پژوهشی، فناوری، ثبت اختراع، ایده پردازی، تولید محصول، برای ارتقا اعضای هیات علمی پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: فعالیت های آموزشی و فرهنگی در آیین نامه جدید پیش بینی شده، اعضای هیات علمی باید مساله یابی کرده و در عرصه نیاز کشور پژوهش کنند و کار گروهی و تیمی انجام دهند
این آیین نامه سبب خواهد شد رشد علمی کشور به شدت کاهش یابد و در چند ساله آینده با پاکستان و عراق رقابت خواهیم کرد. زیرا مقاله بسیار کمرنگ شده و اجبار به دو مقاله فارسی که هیچ تاثیری در رشد علمی کشور ندارد. طرح پژوهشی نیاز به زیر ساخت و بودجه دارد. در حال حاظر فقط رابطه بر طرح حاکم است.
خدا به خیر کند.
خوشبختانه آیین نامه فوق تغییر کرده و طرح پژوهشی دیگر وتو کننده نیست.
در حال حاضر در برخی از رشته ها مجله فارسی وجود ندارد. معلوم هست که چه کسانی این آیین نامه را تنظیم کرده اند!!!!!
در حال حاضر در برخی از رشته ها مجله فارسی وجود ندارد. معلوم هست که چه کسانی این آیین نامه را تنظیم کرده اند!!!!!