مهلت نقل و انتقال دانشجویان تا ۱۰ خرداد تمدید شد - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 30 اردیبهشت 1396 💬 نظر بدهید
اخبار دانشجویی

مهلت نقل و انتقال دانشجویان تا ۱۰ خرداد تمدید شد

 معاون دانشجویان داخل وزارت علوم از تمدید مهلت ثبت نام نقل و انتقال دانشجویی تا ۱۰ خرداد ۹۶ خبر داد.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز  ابوالحسن ریاضی درگفتگو با مهر با اشاره به نقل و انتقالات دانشجویی گفت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو درخواست نقل و انتقال خود را در سامانه سجاد وارد کرده اند.

معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ادامه داد: با توجه به اینکه سامانه سجاد امسال راه اندازی شده و دارای مشکلاتی بود حدود ۱۰ روز در سامانه اختلال وجود داشت که باعث شد بعد از برطرف کردن مشکلات زمان ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان را تا ۱۰ خرداد تمدید کنیم.

به گزارش مهر، مهمانی یا انتقال دانشجویان به دانشگاه‌های دیگر از اول اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و دانشجویان تا پایان اردیبهشت ماه ۹۶ فرصت دارند تا تقاضای خود را در سامانه خدمات آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به آدرس https://portal.saorg.ir ثبت کنند.

در دوره گذشته، صرفا میهمانی انجام گرفته و هیچ انتقالی وجود نداشت؛ یعنی فقط افراد دارای شرایط خاص می توانستند تقاضای میهمانی دایم خود را برای بررسی دانشگاه مبدا و مقصد ارسال کنند.

سامانه میهمانی و انتقال دانشجویان طوری برنامه ریزی شده بود که از بارگذاری تقاضای افرادی که شرایط خاص نداشته و مستنداتی برای میهمانی ندارند جلوگیری می کرد.

پس از پایان اردیبهشت ماه، فرآیند بررسی تقاضاها توسط دانشگاه های مبدا و مقصد انجام گرفته و نتیجه نهایی تا پایان  مرداد اعلام می شد.

 

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر پرسش و پاسخ