


چرا کسی سراغ ریاضی نمیرود؟
دانشیار گروه ریاضی دانشگاه رازی کرمانشاه معتقد است: وجود تعداد بسیار رشتهها با عنوان و پیشوند "مهندسی" موجب شده تا خانوادهها فرزندان خود را برای رفتن به این رشتهها تشویق کرده و عملا رشتههای علوم پایه از جمله ریاضی و فیزیک مغفول بمانند.
به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com کیوان امینی در گفتوگو با ایسنا منطقه کرمانشاه، با ابراز تاسف از بیاهمیت شمردن رشتههای علوم پایه در کشور، توضیح داد: بر خلاف کشورهای اروپایی در کشور ما توجه چندانی به رشتههای علوم پایه مانند ریاضی نمیشود و دانشجویان این رشتههای بسیار سخت عمدتا پس از فراغت از تحصیل سرگردان هستند و بازار کاری برای آنها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برترین استعدادها در رشتههای علوم پایه تحصیل میکنند، ادامه داد: چنانچه دانشجویان این رشتهها وارد سایر رشتهها از جمله مدیریت و اقتصاد شوند قطعا موفقیتهای چشمگیری کسب خواهند کرد، زیرا برترین استعدادها در این رشتهها تحصیل میکنند و این در حالیست که در کشور طبق یک چارت قدیمی تاریخ مصرف گذشته بازار کار و یا استخدامی برای این افراد وجود ندارد. امر موجب شده تا تمایل دانش آموزان برای انتخاب رشتههای علوم پایه به عنوان رشتههای دانشگاهی کاهش یابد.
امینی با بیان اینکه رشته ریاضی بیش از رشتههای علوم پایه دیگر مورد غفلت واقع شده، علت این امر را ضعیف بودن پایه ریاضی دانش آموزان عنوان کرد و افزود: متاسفانه اکثر دانش آموزان از آن جهت که پایه ضعیفی در درس ریاضی دارند، همواره با این درس دچار مشکل هستند.
وی با بیان اینکه حجم کار معلمان ریاضی باید 20 ساعت در هفته باشد، گفت: معلمان ما 40 تا 50 ساعت در هفته درس میدهند و طبیعی است با این شرایط نتوانند تدریس خود را در سطح مطلوب داشته باشند.
این عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: از طرف دیگر با توجه به اینکه ریاضی و فیزیک تنها در برخی رشتههای دانشگاهی خاص در کنکور اهمیت دارد، موجب شده تا عملا دانش آموزان این دروس را کنار بگذارند و یا نهایت با دو تا سه سال برنامهریزی بتوانند در حد 50 درصد سئوالات این دروس را در کنکور جواب دهند.
امینی در زمینه اهمیت رشتههای علوم پایه از جمله ریاضی و فیزیک، گفت: به عنوان مثال رشتهای مانند رشته ریاضی گرایش بهینه سازی یکی از رشتههای بسیار مفید است که فارغ التحصیل این رشته میتواند به عنوان یک مشاور مناسب در فعالیتهای اقتصادی حضور داشته و هزینه پروژهها را تا حد زیادی کاهش دهد.
وی با بیان اینکه اولین فارغ التحصیل دکترای این رشته در غرب کشور تیرماه سال جاری از دانشگاه رازی کرمانشاه فارغ التحصیل شده است، گفت: دکتر «احمد کمندی» اولین فارغ التحصیل دکترای این رشته در غرب کشور است که تیرماه امسال از دانشگاه رازی کرمانشاه فارغ التحصیل شد
قبل از ورود به دانشگاه پیام نور باید بدانید
ورودی جدید به دانشگاه پیام نور باید بدانند
دانلود لیست منابع و ارائه دروس پیام نور ترم بهمن 99 کلیک کنید

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید
کلیه حقوق این سایت ، متعلق به PnuNews.com می باشد و استفاده از مطالب با ذکر نام منبع بلامانع است .
از بس این ریاضیو توی پایه به بچه ها خوب یاد میدادن الان توقع دارن با شنیدن اسمش همه شیرجه بزنن روش
گوش اگر گوش تو و ناله اگر مال من است آنچه البته به جایی نرسد فریاد است !…
با این وصف چگونه میتوان انتظار داشت کشور از قید وابستگی صنعتی خلاص شود وقتی که جامعه اینقدر به رشته های علوم پایه بی توجه است ؟؟
ای بابا علوم پایه به چه دردی میخوره این مملکت تا میتونه باید الهیات و عربی رو تقویت کنه نون تو این رشته هاست، خواهشا نظر منو چاپ کنید.
الان فقط رشته های علوم انسانی خصوصا این ادبیات عرب و مدیریت مملکت ما رو به این تراز علمی جهانی رسوندن چرا کم لطفی میکنید برادران عزیز الان عنایت بفرمایید اینهمه ماشین مدل بالا و مدلهای مختلف هواپیماهای جنگی که اقتصاد ما بر پایه شون میچرخه به لطف این رشته های دانشگاهیه باید بنظرم تمام پولی که آمریکا بلوکه کرده بود بیارن صرف گسترش این رشته ها کنن از من گفتن. خداحافظ
نفر اول رشته زبان و ادبیات عرب از دانشگاه پیام نور ارومیه هستم و بیکار رشته عربی خواهان ندارد
چون ما جهان سوم هستیم و یک کشور مصرف کننده محسوب میشیم و رشته های علوم پایه در جهان سومی ها کاربرد نداره باید رشته های ریاضی از دانشگاه ها حذف بشه