برنامه وزارت علوم برای رفع آسیب‌های اجتماعی دانشجویان - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 12 تیر 1395 💬 نظر بدهید
سید ضیا هاشمی

برنامه وزارت علوم برای رفع آسیب‌های اجتماعی دانشجویان

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: این وزارتخانه برنامه های فرهنگ سازی و الگو سازی برای رفع آسیب های اجتماعی دانشجویان دارد.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز سیدضیاء هاشمی در گفتگو با مهر در خصوص وضعیت عفاف و حجاب دانشجویان در دانشگاه ها گفت: سال ها است که با این نوع آسیب های اجتماعی مواجه هستیم اما این وضعیت در دانشگاه ها از سطح پایین تری نسبت به جامعه برخوردار است.

وی افزود: وزارت علوم برنامه هایی برای رفع آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها دارد که فعالیت مشاورها در دانشگاه ها و تدوین کتب در این راستا صورت گرفته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اضافه کرد: در این راستا به دنبال فرهنگ سازی و ترویج الگوهای مناسب هستیم تا دانشجویان نسبت به آسیب های اجتماعی دارای مصونیت باشند.

هاشمی تاکید کرد: برای رفع آسیب های اجتماعی در سطح دانشگاه ها باید تمامی نهادهای مسئول از جمله وزارت علوم، نهاد رهبری در دانشگاه ها و تشکل های دانشجویی فعالیت کنند.

 

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر