مرگ دانشجوی المپیادی بر اثر مسمومیت - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 2 مرداد 1394 💬 3 نظر

مرگ دانشجوی المپیادی بر اثر مسمومیت

ایسنا نوشت : یک دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان صبح چهارشنبه (31 تیرماه) در خوابگاه این دانشگاه درگذشت.

 

 

 روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با تایید این خبر، دلیل فوت این دانشجو را مسمومیت دارویی اعلام کرد.

غلامرضا اسلامی 24 ساله، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق بوده است. او دارای مدال نقره المپیاد ریاضی دانشجویی کشور در سال 1392 بوده و رشته مهندسی برق و ریاضی را در مقطع کارشناسی گذرانده است. این دانشجو به دلیل شاگرد اول بودن در رشته خود با عنوان دانشجوی استعداد درخشان بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده بود.

 

یکی از دوستان غلامرضا اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان درباره علائم بیماری این دانشجو گفت: غلامرضا در شامگاه سه‌شنبه تشنج کرد او را به بهداری دانشگاه بردیم و پس از 6 ساعت مرخص و به خوابگاه برگشت.

 

وی با بیان اینکه پزشک بهداری معتقد بود که غلامرضا اسلامی مسمومیت دارویی پیدا کرده است، افزود: پس از مرخصی باز هم حالت تهوع شدید داشت و نزدیک صبح به خواب رفت، سپس در خواب دوباره به او تشنج دست داد که تا رساندن به بیمارستان فوت شد.

 غلامرضا اسلامی اهل مسجد سلیمان بود

3 نظر

  1. abbas پاسخ

    اهل مسجد سلیمان بود .
    با هم تو یه دبیرستان بودیم ، دبیرستان الهادی شوشتر ..
    خدا رحمتش کنه ..

  2. آیسل تمجید پاسخ

    خدارحمتش کنه افسوس طفلی انقدزحمت کشیده ودرس خونده اما…

  3. مهرزاد صادقی پاسخ

    اهل مسجدسلیمان بود…
    دوست من بود…
    به ایسنا هم گفتم عوضش کنه…
    اشتباه نوشتن…

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر