تعویق مجدد کنکور سراسری سال 99 - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 21 مرداد 1399 💬 2 نظر
کنکور

تعویق مجدد کنکور سراسری سال 99

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تعویق ازمون سراسری قطعی است با این حال اظهارداشت: نتایج جلسه‌ای که عصر امروز در وزارت بهداشت برگزار شد باید در ستاد ملی کرونا مطرح و تصویب شود.

 

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com منصور غلامی با بیان اینکه تعویق ازمون سراسری قطعی است با این حال اظهارداشت: نتایج جلسه‌ای که عصر امروز در وزارت بهداشت برگزار شد باید در ستاد ملی کرونا مطرح و تصویب شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به احتمال زیاد آزمون سراسری دانشگاه‌ها به علت افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی و بسته بندی جدید دفترچه‌های کنکور بر اساس حوزه‌های جدید به تعویق بیافتد.
گفتنی است باتوجه به اتفاق‌نظر وزارت علوم، سازمان سنجش و وزارت بهداشت و پیگیری‌های از پیش ادامه دار ومستمر نمایندگان مجلس، به نظر می‌رسد تعویق یک ماهه کنکور در ستاد ملی کرونا به تصویب برسد و این تعویق قطعی خواهد بود.
با وجود این تغییر انتظار می‌رود ترم مهر دانشگاه‌ها با تأخیر یک یا دو ماهه آغاز شود و احتمال این است که بیشتر ورودی دانشگاه‌ها در ترم بهمن باشد.

 

 

2 نظر

  1. صادقی پاسخ

    تعویق کنکور تا بهتر شدن شرایط بهترین‌ تصمیم هست ،ممنون از وزارت بهداشت

  2. گلاره پاسخ

     خوبع. اگه بتعویق بیافته  چون همو پانل سنجیده میشه البته برامنم بهتر چون ی دور دیگه دوربشه برام 

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر