اهدای ارزاق دانشجویی به خانواده های نیازمند - پی ان یو نیوز - PnuNews - اخبار پیام نور
📅 24 تیر 1394 💬 نظر بدهید

اهدای ارزاق دانشجویی به خانواده های نیازمند

مهر نوشت :پنجمین دوره طرح اهدای ارزاق به خانواده های نیازمند از سوی دانشجویان علوم پزشکی ایران اجرا شد.

 

 

به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com این طرح از سوی کانون دانشجویی خیریه التیام دانشگاه علوم پزشکی ایران با کمک ستاد پاسداشت شهدای دانشگاه (پنجره آسمان)، اجرا شد.

ناصر کاوه پور دبیر کانون دانشجویی خیریه التیام با تشریح نحوه اجرای این طرح گفت: پس از اعلام شماره حساب توسط این کانون در مجموع مبلغی در حدود ۶۵ میلیون ریال در مدت ۱۰ روز توسط دانشجویان خیر به حساب اعلام شده واریز شد و اقلام مورد نظر توسط گروهی از دانشجویان خریداری شد.

وی افزود: همزمان در سطح خوابگاه نیز دانشجویان جهت مشارکت در این امر خیر، اقلام سبد کلای اهدایی معاونت فرهنگی و دانشجویی را برای کمک به خانواده‌های نیازمند تقدیم این طرح خداپسندانه کردند.

کاوه پور یادآور شد:  ارزاق بسته بندی شده به مراکز آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص) و شهید اکبرآبادی، ارسال و توسط مددکاری این مراکز به خانواده‌های نیازمند شناسایی شده، اهداء شد. همچنین تعدادی از بسته‌های ارزاق نیز به خانواده‌های نیازمند شناسایی شده توسط کانون التیام در جنوب شهر تهران اهداء شد

هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

برای ارسال نظر از فرم زیر استفاده کنید

پی ان یو نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
نظراتی که غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
در صورتی که سوالی دارید باید از قسمت «پرسش و پاسخ» سایت استفاده کنید.

قوانین ارسال نظر